От Асоциация Родители настояват решенията за връщане на учениците от 5

...
От Асоциация Родители настояват решенията за връщане на учениците от 5
Коментари Харесай

Родители: Не заповядвайте на децата да се връщат

От Асоциация „ Родители ” упорстват решенията за връщане на учениците от 5 до12 клас в учебните заведения от 4 февруари да се вземат на локално равнище, а не централизирано.

В мнение, изпратено до министрите на опазването на здравето и на образованието, от неправителствената организация показват, че родителите би трябвало да запазят правото си на избор децата им да учат отдалечено.

От неправителствената организация, която работи към този момент 20 година с учебни заведения с друг профил в цялата страна, означават, че децата са платили най-високата цена в пандемията във връзка с тяхното психическо и обществено благоденствие.

Принудителното затваряне на децата по домовете, лишаването от обикновено другарство със съученици и учители, ограничението на достъпа им до спорт и други спомагателни занимания, се отразиха тежко върху прочувственото и общественото им развиване.

Също по този начин рестриктивните мерки на отдалеченото образование от ден на ден рефлектират върху качеството на образованието на учениците, акцентират от Асоциацията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР